ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

18:18 05.03


"Ворскла" "підписала" досвідченого форварда

Сьогодні ворскляни підписали контракт із черговим новачком клубу - вільним агентом. Ним став 26-річний Михайло Сергійчук, який донедавна виступав за рівненський "Верес", де забив нинішнього сезону шість м’ячів.

Сергійчук грав за клуб із Рівного тоді, коли головним тренером був Юрій Вірт. Контракт Сергійчука завершився взимку, він став вільним агентом, отже за трансфер гравця "Ворсклі" платити не потрібно.

До цього в послужному списку нападника ще значаться, зокрема, першоліговий "Миколаїв", а також елітні "Карпати", "Говерла" та "Олімпік".

Трудова угода Сергійчука з ворсклянами розрахована до грудня 2018 року.

Коли я дізнався через свого агента про зацікавленість з боку "Ворскли", то я одразу ж сказав, що насамперед хочу почути думку головного тренера. Після розмови з Василем Сачком я прийняв для себе рішення, що маю бажання продовжити кар’єру саме тут. У команди чіткі плани – потрапити в єврокубки. Це мені дуже імпонує і є дуже вагомим аргументом. Останнім часом "Ворскла" - один із лідерів українського футболу. Буду старатися бути максимально корисним своїй новій команді

 — підкреслив Михайло Сергійчук одразу після підписання контракту в інтерв'ю офіційному сайту біло-зелених.

Михайло — форвард таранного типу, боєць. При цьому він має непогане гольове відчуття. Найчастіше його використовували тренери у ролі флангового атакувального гравця. Де гратиме він у Сачка — покаже час.

Сергійчук за свою професійну кар'єру провів 138 поєдинків, у яких забив 34 м'ячі (в тому числі 67 матчів в УПЛ — 11 голів).

спорт, футбол, ФК Ворскла, Михайло Сергійчук

За темою:

  • У Полтаві на поминальні дні курсуватимуть додаткові маршрути громадського транспорту
  • Ворскляни вдома мінімально поступилися лідеру УПЛ. ВІДЕО
  • У Полтаві автівка врізалася в електроопору
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.