ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

20:52 09.03


"Ворскла" провалила гру проти "Шахтаря". ВІДЕО

У стартовому матчі другого етапу чемпіонату країни з футболу полтавська "Ворскла" на своєму полі була вщент розбита лідером УПЛ - донецьким "Шахтарем".

Ворскла — Шахтар — 0:3

Голи: Ферейра 22, 36, Марлос 67-пен.

Ворскла (1-4-4-1-1): Шуст — Пердута, Даллку, Чеснаков, Ребенок — Кадимян (Червак 85), Шарпар (Гіоргадзе 46), Скляр, Кобахідзе (Одарюк 68) — Васін — Сергійчук.
Запасні: Ткаченко, Косовський, Черткоєв, Саків.
Головний тренер — Василь Сачко.
Шахтар (1-4-2-3-1): Пятов — Ісмаїлі, Ракицький, Хочолава, Бутко — Фред, Степаненко — Бернард (Петряк 77), Тайсон (Бланко-Лещук 80), Марлос — Ферейра (Дентіньо 72).
Запасні: Кудрик, Ордець, Алан Патрік, Коваленко.
Головний тренер — Пауло Фонсека.
Попередження: Скляр 25  — Степаненко 27, Хочолава 65.
Арбітр – Олександр Дердо (Чорноморськ).
9 березня 2018 року. Полтава. Стадіон "Ворскла". 400 глядачів. Мінус 3 градуси.

Гра проти "Шахтаря" — це своєрідний "лакмусовий папірець" для будь-якої команди, адже на рівні найкращого клубу країни дуже добре видно власні слабкі місця та власний рівень підготовки.

Матч 23-го туру УПЛ, в якому ворскляни приймали чемпіона, показав відчутну різницю в класі команд, підготовці та розумінні футболу взагалі. Навіть на надскладному газоні гості виглядали набагато сильнішими за біло-зелених, які багато бігали, але все одно не встигали за донеччанами.

У першому таймі "Шахтар" із легкістю та невимушеністю створив принаймні п'ять реальних гольових моментів біля воріт Богдана Шуста, з яких реалізував два. Обидва голи записав на свій рахунок форвард Факундо Ферейра. А Марлос, Хочолава і Бернард господарів поля відверто пробачили.

Полтавці мали кадрові проблеми — з різних причин не грали Сапай, Чижов, Кулач і Коломоєць, зате дебютний матч у складі ворсклян провів Михайло Сергійчук. Його Василь Сачко відрядив на вістря, а Васін намагався допомагати партнеру по атаці з глибини. У старанні та бажанні проявити себе Михайлові аж ніяк не відмовиш, проте належної підтримки від партнерів по команді він не отримав — дуже слабко виглядали полтавські фланги, та й в опорній зоні гості не залишили суперникові жодних шансів.

Гол Марлоса з пенальті (фол заробив Гіоргадзе, який вийшов на заміну) став 300-м для ворсклян, пропущеним у вищому дивізіоні. Не радісний такий ювілей…

А що ж ворскляни? У другому таймі запам'ятався постріл Чеснакова, з яким впорався Пятов, а також потужний удар Васіна зі штрафного у ближній кут, але і тут Пятов діяв надійно. І все...

Поразка — 0:3. Ворскляни можуть починати розбирати цей майстер-клас та працювати над помилками, а донеччани — спокійно готуватися до битви у Римі в рамках Ліги чемпіонів.

Статистика матчу:
Удари — 3:9
Удари в площину воріт — 2:6
Кутові — 1:8
Гольові моменти — 2:9

спорт, футбол, ФК Ворскла, УПЛ

За темою:

  • Маршрутний мікроавтобус в'їхав в електроопору: двоє травмованих. ФОТО
  • Життя без документів: переселенець оформив паспорт у 35 років
  • Як дістатися в Україну з Польщі
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.