ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

11:03 10.03


У Лохвиці машина збила 60-річного велосипедиста

60-річний пенсіонер на велосипеді потрапив під колеса автомобіля ВАЗ на автодорозі в Лохвиці. Від отриманих травм велосипедист помер на місці.

До чергової частини Лохвицького відділу поліції надійшло повідомлення зі служби 102 про те, що на автодорозі сталася дорожньо-транспортна пригода.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група поліції спільно з інспекторами сектору безпеки дорожнього руху. Попередньо встановлено, що 29-річний місцевий житель на автомобілі ВАЗ допустив наїзд на 60-річного чоловіка, що знаходився на проїжджій частині. Від отриманих травм пенсіонер помер на місці.

За фактом пригоди відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального Кодексу України (порушення правил дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортним засобами на строк до трьох років, або без такого.

аварія, ДТП, велосипедист

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.