ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

11:31 10.03


Застава Блажівського тепер належить державі

За клопотанням прокуратури 10 млн грн застави, визначеної колишньому керівнику УДАІ в області, переведено державі, адже Блажівський не виконав покладених судом обов'язків і зник.

За клопотанням процесуального прокурора у кримінальному провадженні за обвинуваченням колишнього начальника УДАІ в Полтавській області 10 березня 2016 року Октябрським районним судом Полтави в дохід держави звернуто 10 млн грн застави, що була визначена при обранні вищезгаданій особі запобіжного заходу. Про це повідомив прокурор відділу процесуального керівництва у кримінальних провадженнях прокуратури області Віталій Бойко.

Клопотання заявлено у зв'язку з тим, що колишній правоохоронець не виконав покладені судом обов'язки, передбачені кримінальним процесуальним кодексом України, та ухиляється від суду. Наразі він перебуває у розшуку,

- зазначив прокурор.

Нагадаємо, колишній начальник УДАІ в Полтавській області обвинувачується за ч. 3 ст. 368 КК України в неодноразовому одержанні неправомірної вигоди від підлеглих працівників на загальну суму 13 тисяч доларів США.

Блажівський, застава, прокуратура

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.