ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

16:01 10.03


На Полтавщині атестуватимуть поліцію

В області стартує атестація працівників поліції. До роботи комісій запрошують активістів із досвідом відповідної роботи, а поскаржитися на дії чи поведінку поліціянта можна буде через сайт.

У Полтавській області розпочинається атестація працівників поліції. У підрозділах правоохоронних органів створюють спеціальні атестаційні комісії, куди запрошують і представників громадськості.

На сайті Нацполіції говориться:

Основним завданням атестаційних комісій буде забезпечення якісного та прозорого процесу атестації співробітників поліції. Атестаційна комісія оцінюватиме професійні та особистісні якості працівника і прийматиме фінальне колегіальне рішення про його/її придатність до служби в поліції.

До роботи атестаційних комісій запрошують і представників громадськості, політиків, журналістів. До 21 березня такі пропозиції мають надійти до поліції. Основні вимоги - мотивація, здатність до діалогу, знання в галузі правоохоронної діяльності та юриспруденції, аналітичні здібності та логічне мислення, поміркованість та політична незаангажованість, досвід роботи в правозахисній сфері/журналістиці/сфері управління персоналом.

Окрім того, що через сайт можна увійти до складу цих комісій, так само через сайт поліції можна поскаржитися на дії чи поведінку будь-якого працівника поліції.

поліція, атестація, комісія

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.