ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

17:30 15.03


Матчі ФК "Полтава" та "Кременя" перенесли на один день

ПФЛ затвердила зміни в датах проведення чотирьох матчів 23-го туру Першої футбольної ліги - стартового навесні. Зміни торкнулися матчів клубів із Полтавщини: "Кремінь - Миколаїв" і "Арсенал-Київ" - "Полтава".

До ПФЛ надійшли від клубів-господарів відповідні прохання про перенесення на інші дати через складні погодні умови.
Розглянувши звернення клубів, ліга вирішила перенести матчі:
 - "Кремінь" — "Миколаїв" — з 18 березня на 17 березня (15:00);
 - "Арсенал-Київ" — "Полтава" — з 18 березня на 19 березня. Гра відбудеться о 15:00 на стадіоні "Оболонь-Арена".

Гру 23-го туру Першої ліги між лідерами — "Арсеналом" та "Полтавою" — у прямому ефірі покаже телеканал XSPORT.

18 березня "Гірник-Спорт" із Горішніх Плавнів мав на виїзді зіграти з краматорським "Авангардом", проте цей матч також вирішили перенести у зв’язку з погодними умовами. За згодою сторін команди зустрінуться у Краматорську 10 квітня.

Останній спаринг перед стартом весняної частини сезону полтавці виграли у друголігової команди з Житомира — 1:0 (Трояновський), не показавши змістовної гри. Анатолій Безсмертний не був задоволений діями своїх підопічних. У понеділок полтавці зустрінуться з лідером в особистому протистоянні.

***

Тим часом чотирьох футболістів "Ворскли" викликали до різних національних збірних. Про це повідомляє прес-служба клубу. Молодий атакувальний хавбек Олександр Кожевников отримав виклик до збірної U-18, у складі якої він може взяти участь у товариському матчі проти ровесників із Австрії.

Грузинський захисник Андро Гіоргадзе може дебютувати за молодіжну збірну Грузії, куди його вперше викликали. Його команда 23 березня гратиме офіційний матч проти однолітків із Фарерських островів, а 27 березня - проти Данії.
До національних збірних своїх країн виклики отримали Гегам Кадимян (Вірменія) та Ардін Даллку (Косово). На косоварів чекають спаринги з Мадагаскаром і Буркіна-Фасо. На вірменів — із Естонією та Литвою.

***

Футбольний клуб "Нафтовик-Укрнафта" уклав контракт із колишнім форвардом "Ворскли" та ФК "Полтава" Олегом Баранником, повідомляє офіційний сайт клубу. Деталі договору з гравцем не уточнюються. Першу частину сезону "Нафтовик" завершив на 15-му місці в турнірній таблиці Першої ліги, набравши в 22 турах 20 очок.

У лютому Олег Баранник знаходився на перегляді в молдовському клубі "Дачія", однак до підписання контракту справа так і не дійшла.

Останнім клубом Баранника була "Полтав", за яку він виступав в першій частині сезону. У Першій лізі 25-річний нападник провів 11 матчів (1 гол).

Більшу частину кар'єри форвард провів у "Ворсклі". У період з 2010 по 2016 рік він зіграв в 73 матчах за біло-зелених у всіх турнірах, в яких забив 7 м'ячів.

спорт, футбол, ФК Полтава

За темою:

  • Основні властивості пептидного препарату TB 500
  • Миргородчанка стала чемпіонкою Європи з гирьового спорту
  • Непорозуміння: у Полтаві призупинили будівництво спортмайданчика на Грушевського
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.