ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

16:32 10.03


У Полтаві волонтери допомагатимуть споруджувати велопарковки

Ініціатори розвитку велосипедної інфраструктури в місті заохочують власників приміщень встановлювати велопарковки, зважаючи на збільшення цікавості до велосипедного транспорту. Обіцяють допомагати всім, хто захоче.

Волонтери, які займаються розвитком велосипедної інфраструктури в місті й популяризацією велосипедного руху, допомагають установам і організаціям із встановленням велопарковок.

Ірина Садовнікова, один із авторів ідеї і учасник робочої групи з питань розвитку велоінфраструктури при Полтавській міській раді, зазначила:

Ми готові безкоштовно консультувати всіх роботодавців, які хочуть облаштувати велопарковку. Минулого року таку велопарковку спорудили поруч із обласною бібліотекою імені Котляревського. Цього - вже відгукнулася обласна юнацька бібліотека. Нині розсилаємо листи з пропозиціями установам і організаціям, щоб вони теж долучалися.

За словами волонтерів, йдеться про різноманітні велопарковки - як для клієнтів, так і для співробітників установи. Їх можна спорудити і ззовні, і всередині приміщення.

Одна з таких велопарковок уже працює поруч із обласною бібліотекою. Її директор Тетяна Зеленська на відкритті зазначала:

Ми хочемо, щоб молоді люди з велосипедами теж були нашими читачами. Велопарковка споруджена під дахом, тому навіть у негоду можна спокійно прилаштувати свій велосипед.

Волонтери дають рекомендації, яку саме велопарковку облаштувати для максимальної зручності та надають креслення і матеріали для її облаштування.

парковка, велосипед, Садовнікова, велопарковка

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.