ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

21:37 18.03


"Ворскла" втратила третю позицію після розгрому від "Динамо". ВІДЕО

18 березня ворскляни провели один із найгірших своїх матчів цього футбольного сезону - команда Василя Сачка з розгромним рахунком програла столичним динамівцям, які нині переживають складні часи.

Динамо — Ворскла — 4:0

Голи: Бєсєдін 4, Бурда 59, Циганков 63-пен., Хльобас 89.
Динамо (1-4-2-3-1): Бойко - Піварич, Бурда, Шабанов, Кендзьора - Гармаш (Алібеков 72), Ротань - Вербич, Шапаренко (Буяльський 88), Циганков - Бєсєдін (Хльобас 78).
Запасні:Рудько, Морозюк, Шепелєв, Гонсалес.
Головний тренер — Олександр Хацкевич.
Ворскла (1-4-4-2): Шуст — Пердута, Гіоргадзе, Даллку, Сапай - Кобахідзе (Ребенок 60), Чеснаков, Васін, Кадимян  — Кулач (Одарюк 76), Сергійчук (Коломоєць 69).
Запасні: Ткаченко, Саків, Червак, Глущук.
Головний тренер — Василь Сачко.
Попередження: Ротань 83.
Арбітр – Віктор Копієвський (Кропивницький).
18 березня 2018 року. Київ. НСК "Олімпійський". 400 глядачів. Мінус 8 градусів.

Ворскляни мали вдвічі більше часу на підготовку до матчу, ніж кияни, які в четвер провели поєдинок із римським "Лаціо" у рамках Ліги Європи. Але фізично гості не виглядали краще, ніж динамівці. За морозної погоди багато залежало від того, хто відзначиться першим. Красивий гол Артема Бєсєдіна вже на 4-й хвилині - після помилки ворсклян у центрі оборони після кутового - змусив команду Сачка активізуватися. У підсумку, біло-зелені до перерви вдвічі частіше били по воротах, ніж суперник, щоправда, до реальної загрози воротам Бойка справа доходила дуже рідко.

З різних причин ворскляни не могли розраховувати на Чижова, Шарпара, Скляра, а Коломоєць потрапив до заявки після травми, проте на сто відсотків форвард до гри був не готовий. Тому Сачко пішов на експеримент, відрядивши в опорну зону на допомогу Чеснакову Васіна. У киян також кадрових проблем вистачало - навіть до заявки "Динамо" на матч не потрапили Хачеріді, Мораеш, Мбокані, а на лаві запасних залишилися важливі для клубу гравці - Морозюк, Буяльський та Дерліз Гонсалес.

Другий тайм полтавці відверто провалили. І знову проблеми прийшли після стандартів - черговий кутовий біля воріт Шуста - помилка ворсклян у грі "на другому поверсі" - і 2:0. А потім Даллку зачепив у карному майданчику Циганкова і на рівному місці заробив пенальті, який реалізував сам постраждалий.

Крапку у грі поставив екс-ворсклянин Дмитро Хльобас, який скористався своїм шансом від Хацкевича - 4:0! Забивали у киян тільки українці.

Неприємно здивувало, що ворскляни не зробили серйозних спроб змінити ситуацію на полі, не проявили ані характеру, ані бажання. Гості діяли примітивно, безбарвно і - як підсумок - легко віддали третю позицію "Зорі", яка свій поєдинок туру виграла.

Статистика матчу:
Удари — 7:10
Удари в площину воріт — 6:4
Кутові — 5:0
Гольові моменти — 5:2

спорт, футбол, ФК Ворскла

За темою:

  • Непорозуміння: у Полтаві призупинили будівництво спортмайданчика на Грушевського
  • Волейболісти Полтавщини потрапили до топ-п'ятіріки Суперліги. ФОТО
  • На Полтавщині перекинувся автомобіль: двоє у лікарні
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.