ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

15:16 11.03


"Рух за очищення" провів прес-конференцію у Полтаві. ФОТО

Лідери політичного "Руху за очищення" відповіли на запитання полтавських журналістів у рамках прес-конференції. Фоторепортаж Олега Журавльова.

Сергій Лещенко, Василь Гацько та Віктор Чумак/Олег Журавльов Сергій Лещенко, Василь Гацько та Віктор Чумак/Олег Журавльов Сергій Лещенко, Василь Гацько та Віктор Чумак/Олег Журавльов Сергій Лещенко, Василь Гацько та Віктор Чумак/Олег Журавльов Сергій Лещенко, Василь Гацько та Віктор Чумак/Олег Журавльов Сергій Лещенко, Василь Гацько та Віктор Чумак/Олег Журавльов Сергій Лещенко, Василь Гацько та Віктор Чумак/Олег Журавльов Сергій Лещенко, Василь Гацько та Віктор Чумак/Олег Журавльов Сергій Лещенко, Василь Гацько та Віктор Чумак/Олег Журавльов Сергій Лещенко, Василь Гацько та Віктор Чумак/Олег Журавльов Сергій Лещенко, Василь Гацько та Віктор Чумак/Олег Журавльов Сергій Лещенко, Василь Гацько та Віктор Чумак/Олег Журавльов Сергій Лещенко, Василь Гацько та Віктор Чумак/Олег Журавльов Сергій Лещенко, Василь Гацько та Віктор Чумак/Олег Журавльов Сергій Лещенко, Василь Гацько та Віктор Чумак/Олег Журавльов Сергій Лещенко, Василь Гацько та Віктор Чумак/Олег Журавльов

11 березня до Полтави завітали організатори Антикорупційного форуму, серед яких, зокрема нардепи Сергій Лещенко та Віктор Чумак.

Сьогодні ввечері у Полтаві відбудеться Антикорупційний форум, який проводить всеукраїнський "Рух за очищення". Полтава стала 16-м містом країни, де проходить форум. До цього організатори встигли побувати у західних регіонах України, а також в Одесі та Києві.

Форум у Полтаві анонсували два народні депутати - Сергій Лещенко та Віктор Чумак, а також лідер партії «Демальянс» Василь Гацько.

За словами Чумака, активісти форуму не співпрацюють з полтавськими політиками і не знають, як подолати корупцію у Полтаві. До нас вони приїхали, щоб познайомитися з місцевими активістами та долучити їх до боротьби з корупцією.

Під час спілкування з журналістами Гацько, Чумак та Лещенко згадали невдалу відставку прем’єр-міністра України Арсенія Яценюка, а також про законодавчу базу як для євроінтеграції, так і для шляху до побудови справді демократичного суспільства.

Сьогодні – 24-й день від моменту, коли було провалено голосування за відставку уряду Яценюка. Ситуація зависла у повітрі. Нам казали що не можна чіпати Яценюка бо буде нестабільність. А я гадаю, що все навпаки – ця відставка могла бути хорошим стартом для перезавантаження. Якби ми тоді проголосували, то уже зараз був би новий Прем’єр і новий кабмін. Замість цього ми 24 дні обговорюємо: Яценюк іде чи не йде, Яресько призначають чи ні, якщо ми запросимо зарубіжного експерта – то чи треба йому вчити мову щоб працювати в уряді

 - сказав на прес-конференції Сергій Лещенко.

На думку нардепів, така невизначеність змушує готуватися до дострокових виборів. Утім, коли вони мають відбутися – невідомо.

 

корупція, закон, Сергій Лещенко, Віктор Чумак

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.