ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

12:45 26.03


"Ворскла" зіграла дивний товариський матч. ФОТО

25 березня у Копилах, на штучному газоні НТБ ФК "Полтава" відбувся товариський матч між "Ворсклою" та друголіговим "Дніпром-1". Перший тайм полтавці виграли з рахунком 4:0, проте не змогли виграти матч.

Ворскла — Дніпро-1 — 4:4

Голи: Коломоєць 9, Остапенко 34, Сергійчук 44, Ребенок 45+1 — Сула 63, 77, Мемешев 75, Логінов 90.

Ворскла (1 тайм): Канєвцев, Саків, Чеснаков, Остапенко, Пердута, Габелок, Ребенок, Васін, Скляр, Кулач (Сергійчук 22), Коломоєць.
Ворскла (2 тайм): Шуст, Сапай, Саків, Остапенко, Гончар, Габелок, Кобахідзе, Чеснаков, Васін (Черткоєв 67), Сергійчук, Глущук (Одарюк 82).

Це був дивний матч. Ворскляни, користуючись паузою в чемпіонаті, запросили до себе в гості представника другої ліги та півфіналіста Кубка України. Капітаном цих дніпрян є колишня зірка біло-зелених Сергій Кравченко. Різниця в класі команд далася взнаки у першому таймі, коли полтавці відзначилися чотири рази. Перший гол забив Коломоєць, який остаточно відновився після травми, а асистував йому 23-річний хавбек Артем Габелок, потенційний новачок клубу, який приїхав на оглядини. Цікаво, що Габелок — дніпрянин, який футбольну освіту здобув у структурі донецького "Шахтаря". Першу частини сезону він провів у Латвії, граючи за "Спартак" із Юрмали. За останні 12 хвилин першого тайму полтавці забили ще тричі. І зупинилися...

Що сталося з ворсклянами після перерви — на це запитання немає відповіді навіть у Василя Сачка. Полтавці опинилися у ролі хлопчика для биття, гості забили чотири голи, а могли навіть і більше. Матч завершився результативною нічиєю, проте ніяких позитивних емоцій в уболівальників полтавського клубу не викликав.

Наступний поєдинок у рамках УПЛ ворскляни проведуть удома з рівненським "Вересом" 31 березня. Початок матчу — 17:00.

 

 

спорт, футбол, ФК Ворскла

За темою:

  • Непорозуміння: у Полтаві призупинили будівництво спортмайданчика на Грушевського
  • Волейболісти Полтавщини потрапили до топ-п'ятіріки Суперліги. ФОТО
  • На Полтавщині перекинувся автомобіль: двоє у лікарні
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.