ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

13:22 12.03


Полтавські студенти і викладачі поспілкувалися з Боровиком

У Полтавському університеті економіки і торгівлі відбулась зустріч викладачів і студентів із Сашею Боровиком – юристом, колишнім заступником міністра економіки України, радником Міхеїла Саакашвілі.

Саша Боровик протягом трьох місяців працював першим заступником міністра економічного розвитку та торгівлі України Айвараса Абромавичюса, та через внутрішні непорозуміння він пішов з посади. До роботи в уряді Олександр вивчав право, в тому числі у Гарварді. 11 років пропрацював у компанії Майкрософт юристом на різних посадах. Був головним юристом по роботі з державним сектором у компанії. Очолював переговорний процес компанії з декількома національними урядами, ООН, НАТО, Європейською комісією, Європейським агентством із мережевої та інформаційної безпеки, Європейським екологічним агентством, Всесвітньою організацією охорони здоров'я та іншими міжнародними організаціями.

Володіє сімома  мовами: українською, англійською, чеською, російською, німецькою, іспанською, французькою.

Під час зустрічі з викладачами та студентами вишу, Боровик, зокрема, зазначив:


Я повернувся, щоб служити Україні вірою та правдою, щоб допомогти, щойно вона буде готова. Але здається, моя батьківщина була готова до цього ще вчора…

Боровик, ПУЕТ, право

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.