ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

18:09 12.03


Ворскляни розім'ялися під час паузи

Замість поєдинку із запоріжцями (команди "Металург", як відомо, більше не існує) у чемпіонаті країни, команда Василя Сачка провела двома різними складами спаринги на арені "Лтава" проти клубів ПФЛ.

Ворскла – Кремінь (Кременчук) - 2:0 (Бараннік, 16, Довгий, 22).

Ворскла: Ткаченко, Даллку-мол., Бобров (Даллку, 46), Сапай, Квасний, Одарюк, Бартулович, Довгий, Мельник, Бараннік, Ковпак (Авраменко, 67). 

На початку гри дві нагоди забити втратив Бараннік, одного разу, перекидаючи м'яч через воротаря, не влучив у ворота Бартулович. На 16-й хвилині Ковпак наздогнав м'яч біля лицьової лінії, на замасі прибрав воротаря й віддав чудовий пас на Баранніка, який потужним ударом відкрив рахунок у грі. А за шість хвилин рахунок став 2:0 після влучного удару новачка Довгого з лівої ноги.

Цікаво, що у другому таймі брати Арменд і Ардін Даллку отримали змогу зіграти разом. Наприкінці гри гості створили кілька цікавих епізодів біля полтавських воріт, але рахунок не змінився.

Ворскла - ПФК Суми - 2:0 (Шиндер, 11, 33).

Ворскла: Непогодов, Сімінін, Пердута, Дитятьєв, Чеснаков, Ткачук, Скляр, Хльобас, Громов, Коломоєць (Шаповал, 78), Шиндер. 

На 11-й хвилині другої гри після передачі Коломойця відзначився Шиндер. Він же подвоїв рахунок після того, як заробив і реалізував пенальті.

У дебюті другого тайму гості активізувалися й провели кілька гострих випадів, один із яких міг завершитися взяттям воріт, але Пердута підстрахував воротаря й завадив нападнику сумської команди. В останні 20 хвилин гри на полі різко зросла кількість єдиноборств, подекуди на межі фолу, а інколи – поза межами. Втім, обійшлося без травм.

спорт, футбол, ФК Ворскла, Арменд Даллку

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.