ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

13:58 13.03


На Полтавщині може з'явитися сучасний льодовий палац

Міська рада Кременчука розглядає можливість будівництва першої в області великої льодової арени і створення там дитячо-юнацької спортивної школи з хокею та фігурного катання.

Збудувати сучасну льодову арену планують поряд із місцевим гіпермаркетом "Амстор", оскільки інженерні комунікації торговельної мережі спроектовані з перспективою підключення до льодового палацу. Звести його за договором із містом раніше обіцяв власник гіпермаркету. Пізніше він відмовився від будівництва і повернув земельну ділянку громаді.

За словами депутата міськради Володимира Шибашова, який презентував новий проект, зведення льодового палацу у Кременчуці дозволить розвивати хокей у місті і створити дитячо-юнацьку спортивну школу. Збудувати об'єкт планується за рахунок інвестиційних коштів, або через включення Кременчука до Державної цільової програми "Хокей України", завдяки якій у кількох містах України вже побудовано льодові майданчики. Як повідомляє офіційний сайт кременчуцької мерії, відповідний інвестиційний проект уже обговорили на спільному засіданні постійних депутатських комісій.

спорт, хокей, інвестиції, будівництво

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.