ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

17:35 13.03


Пісоцький спростував інформацію про свої губернаторські амбіції

Перший заступник голови Полтавської ОДА Андрій Пісоцький сказав, що не знає, хто і навіщо розпускає чутки про нібито його бажання очолити область.

Деякі полтавські ЗМІ з посиланням на власні джерела днями подали інформацію про те, що перший заступник губернатора Полтавщини Андрій Пісоцький начебто може очолити область у випадку відставки Арсенія Яценюка. Мовляв, у такому випадку шанси Валерія Головка зберегти свою посадку - мізерні.

За словами Пісоцького, все це не відповідає дійсності. Відповідаючи на "провокативне" питання кременчуцького журналіста Олега Булашева, Андрій Анатолійович зазначив, що ця інформація є "фейковою" - ні в столиці, ні у Полтаві ці питання навіть не обговорювалися.

У нас сьогодні нормально і ефективно працює глава обласної адміністрації, людина показує нормальні результати не тільки на словах а й на ділі, це можна сказати і з приводу доріг, які активно плануємо робити, і по роботі з донорськими організаціями. Ні в Києві, ні в Полтаві це питання (відставки-авт.) взагалі не обговорювалося

ОДА, Пісоцький, відставка

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.