ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

23:30 07.04


"Ворскла" здобула важливі три очки завдяки голу новачка клубу Сергійчука

7 квітня на полтавському стадіоні "Ворскла" господарі поля у матчі 26-го туру УПЛ у рівній боротьбі перемогли "Маріуполь". Єдиний гол у середині другого тайму забив новачок ворсклян Михайло Сергійчук.

Ворскла — Маріуполь — 1:0

Гол: Сергійчук 57.
Ворскла (1-4-2-3-1): Шуст — Пердута, Даллку, Гіоргадзе, Ребенок — Чеснаков, Шарпар — Кадимян (Сергійчук 56), Васін, Кобахідзе (Одарюк 68) — Коломоєць (Скляр 85). Запасні: Ткаченко, Остапенко, Червак, Глущук.
Головний тренер — Василь Сачко.
Маріуполь (1-4-2-3-1): Гальчук (Левченко 24) — Тищенко, Яворський, Дава, Демірі — Ігнатенко, Піхальонок — Болбат, Мишньов (Діденко 75), Чурко (Арендарук 81) — Тотовицький. Запасні: Биков, Насонов, Білий, Неплях.
Головний тренер — Олександр Бабич.
Попередження: Чеснаков 19, Шарпар 28, Сергійчук 59, Шуст 65  — Ігнатенко 90, Діденко 90+2.
Арбітр – Микола Балакін (Київська область).
7 квітня 2018 року. Полтава. Стадіон "Ворскла". 1000 глядачів. 11 градусів.

Ворсклянам вдалося з гарним настроєм зустріти Великдень, проте гру можна назвати рівною. Біло-зелені здобули три очки, адже краще використали свої моменти.

Зважаючи на дискваліфікацію Кулача та Сапая, Василь Сачко вдався до кадрових змін. На флангах захисту у старті вийшли Ігор Пердута та Павло Ребенок, а пару центральних захисників склали молоді легіонери волрсклян - Ардін Даллку та Андро Гіоргадзе.

Перший тайм був не надто цікавим. Ворскляни створили за 45 хвилин один класний момент, але Кобахідзе втратив свій шанс пробити по воротах гостей після гарної флангової передачі від Коломойця.

На 23-й хвилині гри гості втратили воротаря - у боротьбі за м`яч, зіткнувшись із власним захисником, постраждав Євген Гальчук. Основному голкіперу (Рустам Худжамов пропускав гру через ушкодження) знадобилася заміна - на поле вийшов інший молодий воротар - Ігор Левченко. У гостей запам'ятався момент Тотовицького, який неточно пробив головою з близької відстані. На переву команди йшли під свист уболівальників, яких знову було на стадіоні дуже мало.

Ворскляни цей матч могли програти, якби гості використали свій найкращий момент - Тотовицький і Болбат через дитячу помилку полтавців в обороні вдвох вийшли на ворота Шуста, проте Богдан створив диво, вигравши нерівну дуель. Але правило "не забиваєш ти - заб'ють тобі" ніхто не відміняв. Тут же Василь Сачко вгадав із заміною - він зняв з гри Кадимяна і випустив активного Михайла Сергійчука, який забив гол уже через хвилину. Пердута прострелив до штрафного майданчика гостей,  де Сергійчук виявився найспритнішим. Михайло в падінні проштовхнув м'яч у ворота поміж ніг Левченка — це дебютний гол форварда у формі ворсклян.

На 73-й хвилині Сергійчук мав нагоду оформити дубль, проте після передачі Одарюка пробив над поперечиною.

Останні хвилини матчу пройшли під контроем ворсклян, які "на досвіді" довели справу до перемоги. Поразка "Зорі" у Києві дозволила полтавцям після цього туру отримати чотириочковий гандикап перед конкурентом у боротьбі за "бронзу".

Джокер Сергійчук і учасник одного з ключових епізодів матчу голкіпер Шуст розповіли, якою вони побачили гру прес-службі ворсклян.

Статистика матчу:
Удари по воротах — 7:7
Удари у площину воріт — 2:3
Кутові — 4:8
Гольові моменти — 5:5

Василь Сачко після матчу поспілкувався з журналістами і був достатньо відвертим…

Турнірне становище команд УПЛ, статистика туру

спорт, футбол, ФК Ворскла, Михайло Сергійчук, Богдан Шуст

За темою:

  • Миргородчанка стала чемпіонкою Європи з гирьового спорту
  • Непорозуміння: у Полтаві призупинили будівництво спортмайданчика на Грушевського
  • Волейболісти Полтавщини потрапили до топ-п'ятіріки Суперліги. ФОТО
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.