ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

12:38 14.03


Служба доріг відзвітувалася про ремонт під'їзду до Полтави з боку Києва

Служба автодоріг області стверджує, що відремонтовано ділянку 334-336 км траси Київ-Харків (це під'їзд до Полтави з боку Києва). Дорожники кажуть, що заасфальтували понад три тисячі квадратних метрів покриття.

Служба автомобільних доріг в області інформує, що завершені роботи з ліквідації ямковості на під'їзді до Полтави з боку Києва на ділянці 334-336 км автомобільної дороги М-03 Київ-Харків-Довжанський.

З 27 лютого по 10 березня 2016 року на цій ділянці ліквідовано понад 3000 квадратних метрів ямковості, роботи проводилися з застосуванням гарячих асфальтобетонних сумішей.

Починаючи з 10 березня 2016 року філії "Копилянська дорожно-експлуатаційна дільниця" (ДЕД) та "Лубенська ДЕД" ДП "Полтавський облавтодор" розпочнуть роботи з ямкового ремонту на автомобільній дорозі М-03 Київ-Харків-Довжанський на виїзді з Полтави на ділянці 341-395 км (Харківський напрямок), а також на під'їзді до Лубен із боку Києва.

Для випуску асфальтобетонної суміші в області будуть працювати два асфальтобетонних заводи, які розташовані в с.Мачухи Полтавського району та в с.Засулля Лубенського району.

З початку року на замовлення Служби автомобільних доріг Полтавщини на автодорогах загального користування ліквідовано 12 040 кв.м ямковості на 33 км доріг.

ремонт, дорога, асфальт, Полтаваавтодор

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.