ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

15:11 14.03


Футзал: "Ніка" мінімально програла дніпрянкам

У другому турі фінального етапу чемпіонату країни з футзалу серед жіночих команд полтавська "Ніка" (наразі - ПЗМС) програла дніпропетровській "Злагоді" на виїзді - 0:1.

Зі стартового свистка зустрічі в Дніпропетровську стало помітно, що полтавки приїхали з бойовим настроєм і з перших секунд гри почали тероризувати ворота господарок майданчика. Дальні і середні удари Єрмоленко та компанії сипалися градом. Але в середині тайму лідер атак дніпропетровської команди Валя Тараканова жорстко зіграла у відборі біля чужих воріт і потужним ударом вразила "дев'ятку" воріт суперниць.

Після пропущеного голу полтавські дівчата продовжували домінувати на майданчику, але грамотна побудова оборони і чудова гра голкіпера "Злагоди" Тетяни Свинаренко зводили дії гостей нанівець.

Другий тайм розвивався за схожим сценарієм. Щоправда, господарки майданчика почали нервувати і до десятої хвилини набрали п'ять фолів, однак їхні тренери вчасно взяли тайм-аут і погасили зайві емоції. Наприкінці матчу полтавки випустили п'ятого польового гравця, розраховуючи зрівняти рахунок, але оборона й голкіпер "Злагоди" діяли впевнено.

У таблиці фінального етапу "Ніка" - четверта, на відстані трьох очок від "бронзи".

Ніка, ПЗМС, Злагода, спорт, футзал

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.