ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

20:10 15.04


Суд оштрафував тракториста за інтимні фото на сайті знайомств

Глобинський райсуд Полтавщини присудив штраф за порно місцевому трактористу, який зареєструвався у соцмережі і завантажив туди власні еротичні світлини.

Три роки тому, у квітні 2015-го, чоловік зареєструвався на сайті, створивши там власний профіль. Після реєстрації чоловік завантажив на свою сторінку особисті інтимні світлини. За це 17 січня 2018 року правоохоронці відкрили проти нього кримінальне провадження за розповсюдження порнографічних предметів.

За версією слідства, обвинувачений порушив норми Закону України "Про захист суспільної моралі" та Міжнародної конвенції про запобігання обороту порнографічних видань укладеної 12.09.1923 року у Женеві. Крім того, сторінка обвинуваченого доступна для загального перегляду, саме тому, на думку суду, мало місце розповсюдження порнографії. Насправді ж, незареєстровані користувачі не зможуть переглянути завантажені світлини. Їм доступні лише назви за тегами, які додав власник профілю.

Тракторист уклав із прокурором угоду про визнання винуватості. Згідно з нею, чоловік погодився визнати свою провину, а прокурор наполягав на призначенні штрафу мінімального розміру. Суддя визнала чоловіка винним у розповсюдженні порнографії і в дохід держави у нього вилучили ноутбук "Lenovo".

суд, порнографія, інтернет, тракторист

За темою:

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.