ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

16:43 14.03


Зарплати, пенсії і перекази жителям Донбасу возять КрАЗами

Донецьке і Луганське управління "Ощадбанку" обслуговують жителів прифронтових зон за допомогою пересувних банківських відділень, зроблених на базі автомобіля "КрАЗ".

Згідно з повідомленням "Ощадбанку", в його регіональній мережі Луганського і Донецького обласного управління функціонують два пересувних мобільних підрозділи, створені на базі автомобіля "КрАЗ". Вони здійснюють обслуговування жителів населених пунктів уздовж лінії зіткнення.

За останні півроку мобільні відділення Ощадбанку обслужили понад 40 тисяч жителів прифронтової зони Донецької і Луганської областей, повідомила прес-служба фінустанови. За останні три місяці пересувні підрозділи "Ощадбанку" на базі автомобіля "КрАЗ" здійснили понад п'ять тисяч операцій.

"КрАЗи" працюють виключно на території, підконтрольній українській владі. Графік виїздів мобільних підрозділів узгоджується з керівництвом військово-цивільної адміністрації областей і місцевими органами влади,

- уточнюється в повідомленні Ощадбанку.

У Донецькій області пересувні підрозділи банку обслуговують понад 15 населених пунктів. Найбільш "популярні" маршрути - смт.Миронівський, м.Світлодарськ, смт.Новолуганське Артемівського району, с.Андріївка Слов'янського району і с.Ярова Краснолиманського району.

За час роботи КрАЗ Донецького обласного управління проїхав майже сім тисяч кілометрів. Основні маршрути пересувних мобільних підрозділів на базі автомобіля КрАЗ в Луганській області: с.Трьохізбенка, м.Золоте, смт.Станиця Луганська, с.Кримське.

Ощадбанк, КрАЗ, банк, фронт, війна

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.