ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

17:18 14.03


Працівники Хорольського заводу дитячого харчування перекрили трасу Київ-Харків

Працівники Хорольського заводу дитячого харчування на годину перекрили трасу Київ-Харків, протестуючи проти звільнень і блокування роботи підприємства невідомими у камуфляжній формі.

Близько ста чоловік сьогодні блокували рух автотранспорту автодорогою Київ-Харків у Хоролі. Пікетувальники - працівники ТОВ "Хорольський завод дитячого харчування". На підприємстві, відомому до недавнього часу як "Хорольський молококонсервний комбінат дитячого харчування", сьогодні вранці невідомі люди в камуфляжній формі перекрили в'їзди і виїзди, заблокувавши там працівників комбінату. Ті з працівників, які не змогли потрапити на свої робочі місця, організували акцію протесту, перекривши автотрасу Київ-Харків, повідомив "Обком".

Акція протесту тривала понад годину. Люди вимагали припинити масове звільнення працівників підприємства. На місце акції прибули два десятка співробітників Хорольського райвідділу поліції. Вони зуміли організувати рух транзитного транспорту в об'їзд перекритої ділянки дороги. У той же час, новий директор підприємства Юрій Лисак викликав наряд поліції для того, щоб розблокувати вхід на територію заводу.

Після роз'яснювальної роботи поліціянтів із мітингувальниками, ті погодилися піти з дороги, забезпечивши безперешкодний рух автотранспорту.

пікет, Хорол, завод

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.