ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

11:37 15.03


За крадіжку дитячого візка та велосипеду - до шести років

Дитячу коляску і велосипед із домогосподарства у Яківцях викрав 26-річний раніше судимий місцеіий хлопець. Його вирахували після відвідин ломбарду, куди він одразу здав коляску. За злочин йому загрожує до шести років.

Працівники відділення поліції №1 міста Полтава встановили особу злодія, який минулого тижня викрав дитячу коляску та велосипед із домогосподарства у селищі Яківці. Злодій вночі викрав речі із гаража, а уже наступного дня велосипед здав у ломбард, а коляску – надійно заховав за місцем проживання.

Після отримання повідомлення про крадіжку, оперативники найперше почали перевіряти на причетність до скоєння злочину осіб, які раніше притягувались до кримінальної відповідальності і проживають в даному селищі. Під час роботи в даному напрямку, виявилось, що 26-річного раніше судимого мешканця Яківців бачили в одному з ломбардів Полтави. Коли його викликали на бесіду у відділення поліції, він в усьому зізнався.

Дитячу коляску та велосипед наразі уже повернено власникам, а відносно злодія розпочато кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана із проникненням у приміщення). Відповідно санкції даної статті йому тепер загрожує відповідальність у виді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

поліція, викрадення, ломбард, крадіжка

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.