ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

14:41 15.03


Футбол: "Полтава" програла п'ятій команді першої ліги. ВІДЕО

Футбольний клуб "Полтава" на стадіоні у Бучі Київської області зіграв контрольний поєдинок із ФК "Оболонь-Бровар", який іде п'ятим у першій лізі. Полтавці програли - 1:2.

У першому таймі і господарі, і гості створили мізерну кількість гострих моментів. У складі "оболонців" на десятій хвилині матчу ефектно зіграв Артем Корольчук, пробивши головою у нижній кут воріт — голкіпер полтавців впорався з ударом нападника. Згодом Ілля Коваленко потужно пробивав із вигідної позиції, але м'яч пролетів вище воріт, мало не зачепивши поперечку. Гості, в свою чергу, запам'яталися виконанням штрафного удару, коли м'яч пролетів поруч зі стійкою воріт Артема Кулініча, інформує сайт киян..

Друга половина матчу видалась значно видовищнішою. Гравці "Оболоні" заграли жвавіше, однак пропустили першими: після прострілу з правого флангу Різван Аблітаров у боротьбі за м'яч, зрізав його у власні ворота. Втім, відповідь підопічних тренра киян Солдатова не змусила довго чекати: Шевчук вривався у штрафний майданчик гостей, але був збитий захисником полтавської команди, а Володимир Бідловський майстерно відправив м'яч у ворота, пробивши лівою ногою. Після забитого голу господарі додали ще - і вже за десять хвилин зуміли вийти вперед: подача з кутового — Олександр Іващенко на ближній штанзі перевів м'яч далі вздовж лінії воріт, де Костянтин Коваленко, в падінні головою добив його у сітку — 2:1.

На заключному відрізку поєдинку як "Оболонь-Бровар", так і "Полтава" не відсиджувалися у захисті й могли забивати ще, однак рахунок так і не змінився.

Оболонь-Бровар - ФК Полтава - 2:1 (0:0)

Голи: Бідловський, 63, К. Коваленко, 72 - Аблітаров, 59 (автогол).

Оболонь-Бровар: Кулініч (Федоровський, 46), Аблітаров (Литовчак, 88), Даценко, Корнєв (Ульянченко, 88), Шевченко (Бідловський, 46), Проневич (Яцик, 80), Фаворов (К. Коваленко, 68), І. Коваленко (Кузьменков, 80), Сахнюк (Шевчук, 55), Продан (О. Іващенко, 58), Корольчук (Бровченко, 68).

ФК Полтава: Бонь (Попович, 46), Стеценко, Дмитренко, Гудак (Кушніренко, 46), Вовкодав, Сокуренко, Насібулін (Мілько, 75), Зеленевич, Масалов, Недоля (Коновалов, 55), Іванов (Семенець, 46).

футбол, спорт, ФК Полтава, Оболонь-Бровар

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.