ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

21:30 29.04


"Ворскла" програла "Динамо", але забезпечила собі місце у Лізі Європи. ФОТО

29 квітня у Полтаві 14 тисяч уболівальників стали свідками достойної гри ворсклян із київськими динамівцями. Гості перемогли з мінімальним рахунком завдяки єдиному голу легіонера Мбокані.

Ворскла — Динамо — 0:1

Гол: Мбокані 63.

Ворскла (1-4-2-3-1): Шуст - Пердута, Чижов, Даллку, Ребенок - Чеснаков, Шарпар - Кобахідзе (Гіоргадзе 85), Кулач (Сергійчук 67), Васін (Сапай 46) - Коломоєць.

Запасні: Ткаченко, Скляр, Одарюк, Глущук.
Головний тренер — Василь Сачко.

Динамо (1-4-2-3-1): Бойко - Кендзьора, Шабанов, Бурда, Піваріч - Буяльський (Мбокані 61), Шепелєв (Шапаренко 55) - Циганков, Гармаш (Ротань 87), Вербіч - Бєсєдін.

Запасні: Бущан, Морозюк, Гонсалес, Миколенко.
Головний тренер — Олександр Хацкевич.

Попереждення: Чеснаков 32, Даллку 60, Чижов 77 — Піварич 4.
Арбітр — Олександр Дердо (Одеська область).

29 квітня. Полтава. Стадіон «Ворскла». 14000 глядачів. 20 градусів.

Ворскляни програли, але все одно запезпечили собі місце у Лізі Європи. Тому Полтаву варто привітати з єврокубковою осінню. Тепер є шанс не нервувати у кваліфайні, а потрапити одразу в груповий турнір ЛЄ — для цього слід фінішууати в УПЛ третіми..

Перед матчем Василь Сачко мав приємні проблеми - у нього було з кого вибирати футболістів на битву проти киян, які продовжують вести боротьбу за "золото". Захисник Чижов, а також хавбеки Шарпар і Кулач повернулися до основного складу ворсклян.

Перший тайм пройшов у рівній боротьбі, а все, що вдалося створити гостям — це пара напівмоментів біля воріт Богдана Шуста, який діяв надійно. Віктор Циганков за перші чотири хвилини встиг виконати подачу до штрафного майданчика, що спричинило паніку захисників, а також неточно пробити. Втім і полтавці не стали зачинятися на своїй половині. На 12-й хвилині після контратаки небезпечно справа подавав Кулач. А через дві хвилини здалеку пробивав Чеснаков — проте неточно. 

Полтавська команда звично намагалася швидко контратакувати флангами і зловживала подачами та прострілами. А нестандарних рішень та несподіваних ходів відвертно не вистачало.

Все вирішила вдала заміна від Хацкевича, який після години гри зняв Віталія Буяльського і випустив замість нього ще одного нападника — Дьємерсі Мбокані. І гравець із Конго вже через дві хвилини забив гол, який виявився переможним для гостей. Циганков запустив по флангу Кензьору, а той віддав пас у карний майданчик, де ворскляни просто забули про Мбокані — 0:1.

Серед моментів, які варто згадати — шикарний постріл Шапаренка у стійку. А також напівмоменти ворсклян і вихід на поле оборонця Гіоргадзе у якості рятівника-центрфорварда на останні хвилини. До речі, грузин міг забити, але йому, здається, не вистачило навичок форварда та виконавської майстерності.

Статистика матчу:

Удари по воротах — 6:10

Удари у площину воріт — 2:3

Кутові — 6:4

Гольові моменти — 0:2

Василь Сачко, головний тренер "Ворскли":
"Мені не соромно за нашу команду, хлопці себе залишили на полі повністю, вони що змогли - те зробили. Ми налаштовувалися на перемогу і на позитивний результат, але у нас це не вийшло. Якби повернути все назад, то я б не став нічого змінювати в стилі і малюнку гри. Одна помилка призвела до того, що ми пропустили. Вітаю Динамо з перемогою. Не вистачило нам майстерності в завершальній фазі атаки, фарту... Окреме спасибі нашим уболівальникам, фанатам, автофанам, у "Ворскли" був дійсно 12-й гравець.

Щоб чіплятися за очки, потрібно забивати, а моменти у нас були. Шанси на третє місце є. Ми заглядаємо в календар, з головним конкурентом ми зустрінемося в останньому турі. Ми докладемо максимум зусиль, щоб вирішити завдання, які ми для себе поставили. На кожну гру наші керівники озвучують нам преміальні. На "Динамо" і "Шахтар" вони підвищені".

Статистика туру, турнірне становище команд УПЛ

 

спорт, футбол, ФК Ворскла, УПЛ

За темою:

  • У Полтаві на поминальні дні курсуватимуть додаткові маршрути громадського транспорту
  • Ворскляни вдома мінімально поступилися лідеру УПЛ. ВІДЕО
  • У Полтаві автівка врізалася в електроопору
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.