ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

19:30 05.05


"Ворскла" та "Верес" голів не забили

У суботу, 5 травня, в календарному поєдинку УПЛ ворскляни зіграли внічию (0:0) з рівненським "Вересом". Біло-зелені залишаються третіми в турнірній таблиці за два тури до фінішу чемпіонату з перевагою у два очки над "Зорею".

Верес — Ворскла — 0:0

Верес: Бандура - Каменюка, Приймак, Лук'янчук, Мягков -  Каленчук, Карасюк - Микитин (Волошинович 73), Степанюк, Кожанов (Куліш 89) - Жуліо Сезар (Морозенко 46).
Запасні: Сарнавський, Пепі, Скотаренко, Любко.
В.о. головного тренера - Андрій Демченко.

Ворскла (1-4-2-3-1): Шуст - Сапай, Гіоргадзе, Скляр, Пердута - Шарпар, Кравченко - Ребенок, Кулач (Одарюк 74), Кобахідзе (Сергійчук 59) - Коломоєць.
Запасні: Ткаченко, Остапенко, Сидоренко, Гончар, Глущук.
Головний тренер - Василь Сачко.

Попередження: Каленчук, 10, Лук'янчук 26, Приймак 65, Морозенко 87 — Гіоргадзе 14, Пердута 27, Шарпар 49, Кулач 63.
Арбітр - Дмитро Кутаков (Бровари)
5 травня. Львів. Стадіон "Арена Львів". 1112 глядачів. 27 градусів.

На фініші сезону результат кожного матчу набуває особливого значення. І в першу чергу для команд, які близькі до виконання поставлених на чемпіонат завдань. У цьому сенсі перемогла для ворсклян була би дуже доречною у боротьбі за "бронзу", але здолати опір рівнян команді Сачка не вдалося.

Варто зазначити, що полтавці підійшли до цього поєдинку з серйозними кадровими проблемами. Через перебір жовтих карток не могли грати одразу троє основних гравців оборони — Олександр Чижов, Ардін Даллку і Володимир Чеснаков. Тому експерементальну пару центральних захисників склали опорник Олександр Скляр та Андро Гіоргадзе.

У першому таймі моментів суперники створили обмаль - м'яч здебільшого перебував між двома штрафними майданчиками, тому нечисленні глядачі на львівському суперстадіоні відверто нудьгували. Нарешті на 33-й хвилині поблизу воріт господарів поля виник по-справжньому гострий момент. Це Владислав Кулач зі штрафного завдав потужного удару метрів із 28. М'яч буквально "просвистів" над поперечиною.

Через дві хвилини "Ворскла" знову могла відкрити рахунок в матчі. На ударній позиції тепер уже в центрі штрафного майданчика суперників опинився Сандро Кобахідзе. Він першим опинився на м'ячі в боротьбі з двома захисниками, але програв дуель воротареві "Вереса".

На старті другої половини зустрічі номінальні господарі отримали право на штрафний удар поблизу воріт гостей. Карасюк пробивав у правий верхній кут, проте м'яч від рук Богдана Шуста потрапив у стійку та відскочив у поле.
Ще раз Карасюк атакував ворота полтавського клубу на 62-й хвилині, але неточно. А на 71-й хвилині, як і в першому таймі, розрядив свою "гармату" Кулач - проте знову неточно.

Далі гра пішла вже значно веселіше і протягом чотирьох хвилин команди обмінялися небезпечними ударами в каркас воріт. Спершу гравець "Вереса"  Кожанов стрімко промчав по лівому флангу і спрямував м'яч у дальню стійку. В атаці у відповідь Сапай завдав удар із льоту - поперечина!

На 80-й хвилині гри Дмитро Кравченко небезпечно бив по воротах "Вереса", проте Олександр Бандура зіграв надійно. А ще через дві хвилини після подачі кутового красиво через себе пробивав Ростислав Волошинович, але м'яч пролетів поруч зі штангою. І вже перед самим фінальним свистком колишній гравець "Вереса", а нині ворсклянин Михайло Сергійчук міг принести полтавцям перемогу, але пробив вище воріт.

Статистика матчу:

Удари по воротах - 5:10
Удари в площину воріт - 2:5
Кутові - 5:6
Гольові моменти - 2:4

Статистика туру, турнірне становище команд

спорт, футбол, ФК Ворскла, УПЛ

За темою:

  • Непорозуміння: у Полтаві призупинили будівництво спортмайданчика на Грушевського
  • Волейболісти Полтавщини потрапили до топ-п'ятіріки Суперліги. ФОТО
  • На Полтавщині перекинувся автомобіль: двоє у лікарні
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.