ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

12:44 16.03


Чиновники нібито домовилися, що Хорольський комбінат поновить роботу

Згідно з домовленостями, які досягли чиновники з "дирекцією" ТОВ "Хорольський завод дитячого харчування", підприємство поновить роботу, не буде нікого звільняти і навіть збільшить зарплати.

На сайті Полтавської обласної ради з'явилося повідомлення, що працівники Хорольського заводу дитячого харчування припиняють акції протесту та вже сьогодні у звичному режимі виходять на роботу.

Про це нібито домовилися керівники облради з дирекцією ТОВ "Хорольський завод дитячого харчування". Її, нагадаємо, звинуватили в намаганнях розвалити підприємство і звільнити людей.

Також нібито домовлено, що наступного тижня дирекція ТОВ "Хорольський завод дитячого харчування" представить план розвитку підприємства та підпише колективний трудовий договір з працівниками. Зараз розроблений договір переданий працівникам для ознайомлення та можливості надання пропозицій та зауважень. Радикальних дій щодо працівників, які вдалися до протестних акцій не буде. Кількість охорони на підприємстві буде значно зменшено. Також не передбачатиметься скорочення персоналу, натомість керівництво зобов'язалося підняти зарплати на 25 відсотків.

Хорол, завод, пікет

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.