ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

13:16 16.03


Юнак у Полтаві упросив вісьмох дівчат здати ноутбуки до ломбарду і забрав усі гроші

До поліції звернулася дівчина, яку 22-річний хлопець упросив здати її ноутбук до ломбарду, а гроші віддати йому. Виявилося, що таку оборудку юнак повторив із вісьмома дівчатами.

22-річний полтавець, жаліючись на матеріальну скруту, просив у знайомих дівчат тимчасово здати їхні ноутбуки до ломбарду з обіцянкою повернути позичену техніку. Таким чином зловмисник ошукав вісім дівчат. Про це повідомила прес-служба ГУ НП у Полтавській області.

За допомогою до поліції звернулась одна з потерпілих, де за її зверненням було розпочато кримінальне провадження за статтею 190 Кримінального кодексу України (шахрайство).

У ході досудового розслідування поліцейські встановили, що такий випадок непоодинокий. Хлопець своїми історіями про складне життя зміг розчулити ще двох знайомих дівчат. Вони також погодились на певний час "позичити" свої ноутбуки.

Забрані у знайомих ноутбуки зловмисник здав у ломбарди. Під час роботи з ломбардами виявилось, що хлопець здав не три ноутбуки, а вісім. Зважаючи на це, правоохоронці зараз встановлюють власників решти п'яти ноутбуків, щоб перевірити законність їхнього отримання.

поліція, шахрай, ноутбук, обман

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.