ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

13:34 16.03


У Гадячі фермер передав автомобіль на війну, а побачив його в сусідньому селі

Один із керівників сільськогосподарського підприємства передав автомобіль на Схід, а за півроку випадково побачив його у сусідньому селі. Машина до АТО не доїхала, чому - з'ясовує поліція.

До Гадяцького відділу поліції звернувся один з керівників сільськогосподарського підприємства. Чоловік повідомив про те, що він випадково в одному із сіл Гадяцького району виявив автомобіль УАЗ, який раніше через волонтерів передав у зону проведення АТО:

У 2015 році до мене звернулися волонтери з проханням передати автомобіль УАЗ, який мені належить і на той час уже пройшов капітальних ремонт, у зону проведення АТО. На що я охоче погодився, але за умови що даний автомобіль я передам лише в руки одному з бійців, який дійсно доправить його до місця призначення. Улітку 2015 року до мене приїхали 1-й заступник голови Гадяцької РДА Волощук І.В. та місцевий волонтер Олександр Сиваш з військовослужбовцем і я передав даний автомобіль та 30 літрів пального для переправлення його в зону АТО. І яке було моє здивування, коли майже через півроку після даної події я випадково побачив цей автомобіль у одному із сіл нашого району! Тому і звернувся до правоохоронців, щоб встановити, чому ж даний транспортний засіб не знаходиться там, де він так потрібен

Поліція з'ясувала, що військовий таки отримав автомобіль і пальне, але 30 літрів було замало, щоб дістатися до м.Авдіївка Донецької області, тому решту палива разом з амуніцією та продуктами харчування йому пообіцяли надати волонтери, що були присутні при передачі автомобіля. Не дочекавшись обіцяного, він залишив авто на зберігання своєму товаришеві і відправився далі нести службу.

Як автомобіль виявився у використанні і чому не потрапив на війну - з'ясовує поліція. Машину ж повернули законному власнику.

волонтери, АТО, війна, Гадяч

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.