ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

14:42 16.03


У Полтаві думатимуть, що робити з філармонією. На ремонт потрібно 23 мільйони

Будівля філармонії потребує капітального ремонту, на який потрібно 23 мільйона гривень. Поки споруда лишається непридатною для концертів, виступи проводитимуть у театрі Гоголя та в ОЦЕВУМ.

На засіданні комісії з питань освіти і культури Полтавської облради депутати відзначили недостатнє матеріально-технічне забезпечення філармонії та незадовільний стан приміщення, в якому вона розташована. Про це повідомила прес-служба облради

Як зазначив начальник управління культури облдержадміністрації Геннадій Фасій, для капітального ремонту будівлі філармонії потрібно понад 23 млн грн. Нині ж артисти не мають місця для проведення концертів.

Комісія ухвалила рекомендувати управлінню культури облдержадміністрації підготувати пропозиції щодо подальшого функціонування приміщення обласної філармонії та внести їх на розгляд постійної комісії.

Керівникам Полтавського академічного обласного українського музично-драматичного театру ім. М.В.Гоголя та Полтавського обласного центру естетичного виховання учнівської молоді, які належать до об'єктів спільної власності територіальних громад області, рекомендовано визначити конкретні дні для надання обласній філармонії на безоплатній основі приміщень для проведення концертів.

облрада, комісія, депутати, філармонія

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.