ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

17:23 16.03


Полтавці стали платити більше податків

52 мільйона військового збору, 64.1 мільйона єдиного податку і 6.5 мільйона податку на нерухоме майно сплатили полтавці до місцевого бюджету. Усе - більше ніж за аналогічний час з початку минулого року.

Понад 52 мільйони гривень військового збору сплатили полтавці. Про це заявила заступник начальника Головного управління ДФС у Полтавській області Жанна Кузнєцова, підкресливши, що у порівнянні з відповідним періодом минулого року відповідні надходження зросли на 12.4 млн грн або на 31.4 відсотка.

Територіальними органами ДФС у Полтавській області завдяки співпраці із платниками податків було забезпечено надходження до місцевого бюджету єдиного податку з фізичних осіб на загальну суму 64.1 млн грн, що у порівнянні з відповідним періодом минулого року більше на 20.2 млн грн або 46,1 відсотка.

Про це повідомляють у головному управлінні ДФС у Полтавській області.

Також за звітний період було забезпечено надходження до місцевого бюджету податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, на загальну суму 6.5 млн грн, що у порівнянні з відповідним періодом минулого року більше на 5.6 млн грн.

податки, податкова

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.