ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

10:39 17.03


Жахлива аварія під Полтавою: троє загиблих і четверо поранених. ФОТО

Сьогодні вночі під Полтавою поруч із селом Абазівка мікроавтобус на повному ходу врізався в огородження траси. Пасажирка загинула на місці, ще двоє пасажирів померли в лікарні, поранених - четверо.

Дорожньо-транспортна пригода сталася 17-го березня, близько 2-ї години ночі, на 323-му кілометрі автодороги Київ–Харків, поблизу села Абазівка Полтавського району.

За попередніми даними, які наводить Нацполіція, водій автомобіля "CITROEN JUMPY", 35-річний житель Луганської області, рухаючись в напрямку міста Полтава, не впорався з керуванням і допустив наїзд на бар'єрне огородження.

Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди 55-річна жінка-пасажир загинула на місті події. Водій та п'ять пасажирів автомобіля "CITROEN JUMPY" з різними тілесними ушкодженнями доставлені до медичних закладів міста Полтави.

Уранці 79-річний чоловік та 58-річна жінка (жителі Луганської області) від отриманих травм померли в лікарні. Ще троє пасажирів – 70-річна мешканка Луганської області, та двоє жителів Києва віком 35 та 39 років з політравмами госпіталізовані у медустановах Полтави.

аварія, ДТП, мікроавтобус, поліція, Абазівка, траса

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.