ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

21:40 13.05


За крок до "бронзи". "Ворскла" зіграла внічию у Маріуполі

За тур до завершення футбольного чемпіонату України "Шахтар" став недосяжним для "Динамо", а ворскляни та "Зоря" відклали "бронзову" розбірку наостанок сезону - за тиждеень ці команди зустрінуться у Полтаві.

Маріуполь — Ворскла — 1:1

Голи: Тищенко 52 — Коломоєць 30.

Маріуполь (1-4-2-3-1): Худжамов - Кірюханцев, Яворський, Биков, Демірі - Дедечко, Ігнатенко (Дава 72) - Чурко (Білий 75), Тотовицький, Тищенко - Борячук.

Запасні: Гальчук, Горбунов, Діденко, Коробенко.
Головний тренер - Олександр Бабич.

Ворскла (1-4-2-3-1): Шуст - Сапай, Чижов, Даллку, Ребенок - Чеснаков, Шарпар -  Кобахідзе (Одарюк 90+2), Кравченко (Гіоргадзе 90+2), Кулач (Сергійчук 74) - Коломоєць.

Запасні: Ткаченко, Скляр, Саків, Шаповал.
Головний тренер - Василь Сачко.

Попередження: Борячук 20 — Чижов 39, Коломоєць 60, Сергійчук 80, Кравченко 83.

Арбітр — Дмитро Бондаренко (Одеса).

13 травня. Маріуполь. Стадіон імені Бойка. 2672 глядачі. 17 градусів.

Статистика матчу:
Удари по воротах - 9:15
Удари в площину воріт - 8:8
Кутові - 4:2
Гольові моменти - 5:4

"Ворскла" володіла перевагою впродовж гри, але здолати опір господарів не змогла.

Володимир Чеснаков міг стати героєм матчу, але змарнував кілька шансів. У першому таймі капітан ворсклян міг відкрити рахунок після удару головою, але Худжамов впорався в цьому епізоді. А от із ударом Коломойця головою після пасу від Ребенка досвідчений воротар не міг нічого вдіяти.

Однак в другому таймі "Маріуполь" рахунок зрівняв - передачу Борячука воротар перехопив, але Тищенко встиг на добивання першим і забив м'яч у порожні ворота. Господарі не реалізували кілька класних шансів, зокрема Білий не забив із семи метрів, а наприкінці матчу з пострілом Чеснакова знову впорався Худжамов.

Після цього матчу "Ворскла" набрала 46 очок і залишилась на третій позиції, "Зоря" має на три очки менше, проте кращу різницю забитих та пропущениїх голів. В останньому турі у Полтаві біло-зелених влаштує будь-який результат, окрім поразки. Якщо ворскляни виконають завдання, то вперше за 21 рік і вдруге в історії клубу виграють бронзові медалі чемпіонату країни.

Турнірне становище команд, статистика туру

Василь Сачко: "Сьогоднішня гра показала, що і чемпіонат у нас цікавий, і якість гри з обох сторін була на рівні. Була пристрасть, були забиті м'ячі, моменти. Вийшла бойова нічия. Шкода, що хлопці у роздягальні опустили голови, ніби після поразки. З одного боку це добре, з іншого - у нас є гра, і потрібно з оптимізмом дивитися вперед. Ми сьогодні могли вирішити поставлене перед нами завдання, але, на жаль, не вийшло. В цілому, претензій до хлопців не маю, все, що могли вони зробили. Віддавалися на полі, створювали моменти, контролювали м'яч.  Не вистачило нам гравців, щоби підсилити гру. Випали Васін і Кадимян - гравці атаки. Вони могли б "освіжити" гру, допомігши команді. Тепер все буде вирішуватися у завершальному матчі проти "Зорі".

спорт, футбол, ФК Ворскла, УПЛ

За темою:

  • Основні властивості пептидного препарату TB 500
  • Миргородчанка стала чемпіонкою Європи з гирьового спорту
  • Непорозуміння: у Полтаві призупинили будівництво спортмайданчика на Грушевського
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.