ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

11:11 17.03


Хокей: "Кременчук" поступився "Дженералз" у другому матчі півфінальної серії. ВІДЕО

Київські "Дженералз" обіграли "Кременчук" 1:0 у другому матчі півфінальної серії плей-офф і зрівняли рахунок у серії - 1:1.

Кияни почали поєдинок активніше, але кременчужани гостро контратакували. В кінці першого періоду Єгор Безуглий увійшов в зону, і на паузі віддав передачу Євгену Тимченку, який красиво відіграв Шевчука і завів шайбу в ворота - 1:0. Як виявилося, ця шайба стала першою і останньою в грі.

Хоча обидві команди мали низку моментів, щоб змінити рахунок. В одному з епізодів захисник "Дженералз" Данило Скрипець ледь не завів шайбу у власні ворота. У другому періоді мало не відзначився автоголом захисник "Кременчука" Володимир Романенко. Кілька разів Едуард Захарченко крутився у воротах "Дженералз", як білка в колесі, а в кінці матчу кияни могли зробити рахунок більшим, але не змогли вразити порожні ворота "Кременчука", гравці якого пішли на останній штурм - гостей врятував каркас воріт.

"Дженералз" зуміли здобути важливу перемогу і зрівняти рахунок у серії. З огляду на те, що серія триває лише до трьох перемог, друга поспіль домашня поразка істотно зменшувала б шанси киян на вихід у фінал.

Тепер серія переїздить до Кременчука, де команди зіграють 19 та 20 березня в СК "Айсберг". Початок обох поєдинків о 17:00. Якщо і там суперники обміняються перемогами, вирішальний поєдинок пройде 23 березня в Києві, інформує офіційний сайт ХК "Кременчук".

"Дженералз" - ХК "Кременчук" - 1:0 (1:0, 0:0, 0:0)

"Дженералз": Захарченко; Толкунов - Афанасьєв, Шпак - Побєдоносцев, Мельников - Бойових, Татаренко - Скрипець; Кіча - Гніденко - Караульщук, І.Савченко - Шаманський - Слюсар, Безуглий - Вал.Алексюк - Тимченко, Коляда - Секирко - І.Дворник.

"Кременчук": Шевчук; В.Романенко - Ден.Ісаєнко, Дегтярьов - Сірченко, Варивода - Жовнір, Акімов - Васильєв; Коренчук - Карпенко - Бойков, Підгурський - Чернишенко - Янішевський, Луговий - Т.Гриценко - Лисак, Микулко - Андрейків - Костюк.

Шайба: 15:26 Тимченко (Скрипець, Безуглий) - 1:0

Штраф: 10 - 24

Рахунок в серії - 1:1

хокей, спорт, ХК Кременчук, Дженералз

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.