ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

14:18 17.03


На руках у полтавців - сорок тисяч одиниць зброї

Кожен тридцять шостий житель Полтавщини, за даними поліції, наразі озброєний. У 1.45 млн мешканців області на руках сорок тисяч одиниць офіційно зареєстрованої зброї, в тому числі мисливської.

З початку року на Полтавщині зафіксовано близько п'яти тисяч кримінальних правопорушень, із яких майже 1400 – тяжких. Можна говорити про сплеск злочинності, адже кількість правопорушень у порівнянні з минулим роком збільшилась на третину. Щодо рівня розкриття злочинів у цьому році, поліція області наводить такі цифри: з 13 умисних убивств розкриті всі, з 23 розбійних нападів розкрито 10, зі 106 грабежів розкрито 27, з 25 фактів хуліганства розкрито 7, а з 19 корупційних злочинів розкрито також 7. Зареєстровано 222 злочини, що пов'язані з наркотиками.

За даними полтавської поліції, на сьогодні в області офіційно зареєстровано понад 40 тисяч одиниць зброї. Фахівці стверджують, що кількість різноманітної зброї на території мирної Полтавщини значно збільшилася через військовий конфлікт на Сході країни. Втім, за даними поліції, які оприлюднив на брифінгу заступник очільника ГУ НП у Полтавській області Сергій Альошкін, за минулий рік жоден злочин не було скоєно за допомогою зареєстрованої зброї.

зброя, поліція

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.