ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

19:42 17.03


Ревізія виявила нецільове використання тринадцяти мільйонів відомством Сінельніка

Попередні результати ревізії фінінспекції в управлінні ЖКГ Полтави невтішні. Завдано майже 13 млн. грн. збитків міському бюджету обласного центру.

Державна фінансова інспекція в Полтавській області провела ревізію в Управлінні житлово-комунального господарства виконавчого комітету Полтавської міської ради. За результатами ревізії встановлено, що даним управлінням завдано збитків міському бюджету на суму майже 13 млн грн. Про це повідомило poltavske.tv.

У ході перевірки ревізія виявила порушення УЖКГ вимог Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та Бюджетного Кодексу України, а саме - нецільове використання бюджетних коштів у сумі 12  926  994,93 грн. Найбільше порушень виявлено в діяльності КП «Полтавська МШЕД» і Управління механізації будівництва №23. 

Відповідно до Положення про УЖКГ виконавчого комітету Полтавської міської ради, відповідальність за розпорядження коштами в межах отриманого фінансування покладена на начальника УЖКГ Сергія Сінельніка, який не погоджується з результатами ревізії. Якщо він надасть документи, які спростовують результати перевірки, сума збитків може змінитися.

Кореспондент "Громадського ТБ. Полтава" Анатолій Мележик намагався взяти коментар у місцевого очільника ЖКГ. Що з того вийшло - в сюжеті наших колег.

бюджет, гроші, Сінельнік, ЖКГ

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.