ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

10:39 18.03


У центрі Полтави нарковмісні препарати відпускали без рецепта

В аптеці "Здоров'я" у приміщенні готелю "Київ" провели обшук, вилучивши тисячі пігулок кодеїновмісних і сильнодіючих пігулок, які відпускали без рецепта лікаря.

Під час санкціонованого обшуку в одній з аптек міста Полтава працівники поліції вилучили більше п'яти тисяч медичних препаратів, серед яких понад дві сотні кодеїновмісних та сильнодіючих пігулок, які зберігались без відповідних дозволів та відпускались громадянам з порушенням встановлених правил.

Про це пише прес-служба Нацполіції. Разом із тим, Ілля Кива на своїй сторінці у Фейсбуці уточнює, що це була аптека "Здоров'я", яка розташовується у готелі "Київ".

Інформацію про те, що в одній із аптек міста без рецептів відпускаються нарковмісні лікарські засоби поліцейські отримали від представників громадськості.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 320 Кримінального кодексу України (порушення встановлених правил обігу наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів або прекурсорів).
Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до чотирьох років, або позбавлення волі на строк до трьох років.

Слідчі встановлюють усі обставини протиправної діяльності закладу та роль кожного з працівників аптеки у даному процесі.

Вилучені засоби направлені для проведення експертизи.

аптека, обшук, кодеїн, поліція

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.