ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

11:41 18.03


У районі авторинку працівники "Полтавафарм" перекрили трасу Київ-Харків

Люди з плакатами вимагають скасувати наказ про призначення нового директора на "Полтавафарм" і для цього перекрили рух трасою Київ-Харків у районі авторинку.

Люди вийшли з плакатами і вимагають від обласної влади скасувати наказ про призначення керівником "Полтавафарму" Дмитра Майбороди. Протестувальники налаштовані рішуче, обіцяють не згортати акцію, поки їх не почує обласна влада. Згодом до мітингувальників прийшов поспілкуватися Євген Холод, заступник голови обласної ради.

Ще одна із причин, чому працівники скандального підприємства вийшли перекривати дорогу – бояться, що залишаться без авансу, який мають виплатити уже 22 березня, вважає "Коло". Майбороду звинувачують у тому, що він нібито заблокував усі рахунки підприємства.

Не лише працівники, яких нараховується на підприємстві близько 800 можуть, лишитися без авансу. "Полтавафарм" через ситуацію зі зміною керівництва не може закупити навіть інсулін для полтавців.

Блокування автодороги призвело до того, що увесь міжнародний транспортний потік був спрямований через Полтаву, що значно ускладнило рух громадського транспорту.

Комунальне підприємство "Полтавафарм" - одно з найбільших в Україні у цій галузі. Їй підпорядковано 273 аптечних пункти та 660 фельдшерсько-акушерських пунктів по всій Полтавській області. Середньодобова виручка підприємства становить близько 600 тисяч гривень.

Полтавафарм, траса, перекриття, пікет

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.