ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

20:25 18.03


Футзал: ПЗМС програв і другий кубковий півфінал

18 березня жіноча футзальна команда ПЗМС програла матч-відповідь півфіналу Кубка країни. Втім, після першої гри шансів на вихід до фіналу у підопічних Миколи Кудацького майже не залишалося.

ПЗМС - ІМС-НУХТ - 0:3

Команда ПЗМС не змогла у матчі-відповіді півфіналу Кубка країни з футзалу створити диво. Після поразки у Києві від ІМС-НУХТ із рахунком 3:11, у домашньому матчі полтавки намагалися достойно протистояти суперницям.

Утім, команда Тараса Шпички і у Полтаві виявилася сильнішою і за якістю гри, і тактично. Полтавки розпочали гру з власних атак і створили кілька гострих моментів біля воріт гостей. Але воротар киянок Вікторія Сагайдачна діяла без помилок. А перший небезпечний момент біля воріт ПЗМС завершився голом – влучним пострілом відзначилася Софія Рубан. 18-річна киянка стала головною дійовою особою матчу, оформивши хет-трик. До перерви вона ще раз засмутила полтавських уболівальників після швидкої контратаки – 0:2.

Команда Миколи Кудацького мала шанс скоротити відставання після того, як гості "заробили" шостий фол, але Валерія Єрмоленко не реалізувала 10-метровий штрафний удар.

Після перерви гості без проблем довели справу до логічного завершення, а на додачу забили третій гол, який став наслідком дитячої помилки воротаря ПЗМС. І знову відзначилася юна Рубан!

26 березня суперниці зустрінуться у Полтаві знов – але цього разу у рамках чемпіонату країни.

спорт, футзал, ПЗМС

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.