ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

16:48 19.03


Мамай подарував три квартири: двірникам і машиністу "Водоканалу"

З нагоди професійного свята у палаці дозвілля «Листопад» вітали працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення. Мер Полтави Олександр Мамай дарував подарунки.

За особистий внесок у розвиток галузі, забезпечення стабільної роботи, високий професіоналізм та з нагоди відзначення професійного свята — Дня працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення, міський голова Полтави вручив 40 працівникам житлово-комунального господарства почесні грамоти, в тому числі й з врученням нагрудних знаків, а також грошові винагороди - по 500 гривень. Про це повідомляє сайт полтавської міськради.

До працівників житлово-комунального господарства звернувся Олександр Мамай:
Своєю працею ви забезпечуєте життєдіяльність нашого міста, створюєте належні побутові умови для його мешканців. Від вашого ставлення до справи великою мірою залежить працездатність людей, їхній настрій, атмосфера в суспільстві. За нинішньої ситуації підтримання достатнього рівня обслуговування населення дається вам нелегко. Тим більша людська вдячність за вашу щоденну наполегливу працю, створення життєвого затишку, турботу про полтавців. Прийміть щиру подяку за вашу життєвонеобхідну працю

Особливі подарунки − сертифікати на отримання службової квартири у Полтаві від міського голови − було вручено двірнику комунального підприємства "ЖЕО № 2" міської ради Ларисі Волковій, двірнику комунального підприємства "ЖЕО№ 2" міської ради Вікторії Пасько та машиністу насосних установок КП "Полтававодоканал" Ользі Мисик.
Окрім цього, протягом кількох тижнів усі працівники житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення, як міського так і обласного підпорядкування, отримають, за словами мера, матеріальну допомогу в розмірі 600 грн із нагоди професійного свята.

Після офіційної частини на глядачів чекав святковий концерт.

свято, Мамай, ЖЕО №2

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.