ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

18:42 19.03


Троє іноземців намагалися обікрасти квартиру у Полтаві

Троє іноземців намагалися обікрасти квартиру у Полтаві, проте вдома був господар, який вчасно викликав поліцію, почувши специфічні звуки за дверима.

Через кілька хвилин на місце скоєння злочину прибули співробітники патрульної поліції і затримали трьох чоловіків - від 24 до 51 року. Зловмисників доставили до Полтавського відділку поліції. Поліцейські вилучили знаряддя скоєння злочину і направили для проведення експертизи.
Правоохоронці з'ясували, що чоловіки вже притягувалися до кримінальної відповідальності і їх перевіряють на причетність до аналогічних правопорушень на території Полтавської області.
Слідчим відділом Полтавського відділу поліції розпочато кримінальне провадження за ст. 15 ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Правоохоронці звертаються до громадян: якщо хтось володіє інформацією про причетність даних осіб до скоєння інших правопорушень, просять повідомити в поліцію міста Полтави.

УМВС, поліція, патруль, крадіжка

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.