ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

20:34 19.03


У Полтаві вдарили по екології велопробігом

Не дивлячись на не дуже сприятливі погодні умови: сніг і мінусову температуру, сьогодні у Полтаві відбувся екологічний велопробіг “Ведмеді на велосипеді”.

19 березня у Полтаві провели екологічний велопробіг. Участь у заході взяли близько двадцяти містян, які стартували ввечері від пам’ятника Зигіну і вирушили по вулиці Жовтневій до центру міста, інформує УНН-центр.
Захід пройшов з нагоди “Години Землі”, а назву “Ведмеді на велосипеді” має для того, аби привернути увагу полтавців до проблем зміни клімату та зникнення багатьох видів тварин через глобальне потепління. Учасники велопробігу були одягнуті у костюми та маски різних тварин.
Година Землі (англ. Earth Hour) — щорічна міжнародна подія, започаткована Всесвітнім фондом природи, котра проводиться останньої суботи березня, і закликає людей, організації та комерційні установи вимкнути необов’язкове світло та електричні пристрої на одну годину, щоб привернути увагу до екологічних проблем планети. Вперше була організована фондом природи Австралії та виданням The Sydney Morning Herald у 2007 році, та отримала світову підтримку.

екологія, велопробіг

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.