ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

21:35 19.03


"Ворскла" на шляху до Європи впевнено перемогла у Харкові. ВІДЕО

19 березня команда Василя Сачка впевнено перемогла у Харкові "Металіст" - 3:0 і ще на крок наблизилася до виконання завдання на сезон - потрапити до Ліги Європи.

Металіст - Ворскла - 0:3

Голи: Хльобас 17, Шиндер 29-пен., 50.
Металіст:
Канєвцев, Зубейко, Полянський, Зотько (Даценко 55), Зубко (Каплієнко 73), Харатін, Касьянов, Барилко (Третьяков 60), Соболь, Корнєв, Прийомов (к).
Ворскла: Непогодов, Сімінін (к), Скляр (Довгий 77), А. Ткачук, Чеснаков, Коломоєць (Ковпак 70), Пердута, Дитятьєв, Хльобас (Сапай 81), Ребенок, Шиндер.
Попередження: Бобко 34, Барилко 46, Харатін 59 - Ткачук 9, Коломоєць 67.

Полтавцям довелося грати зовсім із іншим "Металістом" - не з тим, до якого звик уболівальник за останні роки. Наразі у Олександра Севідова - "дитячий садок" із молодих, не надто досвідчених виконавців. Тому перемога прийшла до ворсклян цілком заслужено. Гості перемогли за рахунок класу та досвіду, покравши у скарбничку важливі три очки.

Господарі поля також дуже старалися і у першому таймі створили кілька непоганих моментів біля воріт Непогодова. Але вони не змогли реалізувати жодного свого шансу (найкращий момет був у Соболя, після удару якого гостей врятувала стійка воріт), а полтавці забили тричі. Чудова реалізація.

Рахунок відкрив новачок біло-зелених Дмитро Хльобас, який після боротьби Шиндера з Бобком був першим на м'ячі і сильно пробив під поперечину. А потім настав час щасливого тата Антона Шиндера, який оформив дубль. Спочатку Шиндер реалізував пенальті, який заробив усе той же Хльобас не без "допомоги" знову ж таки Бобка. А на початку другого тайму помилки припустився молодий воротар харків'ян, який не втримав м'яч після несильного удару Шиндера.

Без Даллку, без Громова, який отримав невеличке ушкодження за день до гри, без Бартуловича ворскляни здобули велику перемогу - спокійно і без зайвих нервових утрат.

 

спорт, футбол, ФК Ворскла, Сачко, Шиндер

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.