ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

11:05 21.03


Один ПТУшник побив іншого і може бути позбавлений волі на строк до восьми років

18-річний ПТУшник у роздягальні навчального закладу побив іншого, того відвели додому і викликали швидку. 18-річного кривдника затримала поліція - і йому загрожує позбавлення волі на строк до восьми років.

Слідчим відділенням поліції № 1 міста Полтави відносно 18-річного учня одного з профтехучилищ міста розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Юнак наніс декілька ударів першокурснику за те, що той, начебто, випадково зачепив його ногою.

Подія сталася 17 березня в роздягальні навчального закладу. Після отримання побоїв 15-річного потерпілого товариш провів додому. Там йому стало гірше і рідні змушені були викликати швидку медичну допомогу. У лікарні юнака прооперували, зараз він знаходиться у медичному закладі.

Старшокурсник наносив удари учню першого курсу при численних свідках, тому свою причетність до події заперечувати не став. Незважаючи на свій юний вік, він уже притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння крадіжки. Зараз відповідно до санкції частини 1 статті 121 Кримінального кодексу України йому загрожує відповідальність у виді позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років,

- повідомив начальник відділення поліції № 1 міста Полтави Сергій Махно.

поліція, побої, ПТУ

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.