ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

11:42 21.03


Кривавий ранок на дорогах: троє загиблих і четверо постраждалих у двох аваріях

Сьогодні вночі і вранці під Решетилівкою та в Кременчуці сталися дві аварії, в яких загинули троє осіб і ще четверо отримали поранення.

О 3:00 ранку аварія сталася на 315 кілометрі автодороги Київ–Харків поблизу Нова Диканька Решетилівського району. Автомобіль "Mercedes Vito" виїхав на узбіччя та зіткнувся з стоячим автокраном "МАЗ". Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди загинули водій та пасажир, інший пасажир отримав травми: закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку та був направлений до Решетилівської центральної районної лікарні.

Бійці ДСНС провели роботи з ліквідації наслідків ДТП, зокрема відключили автомобіль від джерела живлення та деблокували тіло загиблого водія.

А 06:35 дорожньо-транспортна пригода сталася на вулиці Московській у Кременчуці. Автомобіль "Део Ланос" в'їхав в електроопору, внаслідок чого водій загинув, постраждали троє пасажирів.

Співробітники ДСНС за допомогою гідравлічних ножиць відрізали двері та деблокували тіло загиблого, яке було направлено в СМЕ 4-ї міської лікарні Кременчука.

аварія, ДТП

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.