ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

13:01 21.03


Хто хоче боротися з корупцією - може отримати до 150 тисяч гривень від іноземного фонду

Міжнародний фонд "Відродження" готовий спонсорувати проекти громадських організацій, спрямованих на боротьбу з корупцією, розвиток освіти, миротворчі ініціативи. Максимальна сума - 150 тисяч гривень.

21 березня в Полтаві в конференц-залі готелю "Palazzo" Міжнародний Фонд "Відродження" презентував конкурс проектів для громадських ініціатив Східного регіону. Полтавські громадські організації можуть взяти участь у ньому та у випадку перемоги отримати на втілення свого проекту гроші. Максимальний розмір гранту складає 150 тисяч гривень.

Керівник Східноукраїнського представництва МФ "Відродження" Олена Розсказова повідомила про те, як відбуватиметься конкурс:

Ви подаєте аплікаційні форми. Ці аплікаційні форми в рамках конкурсу розглядають експертні ради. Експертна рада обговорює, які саме проекти є найефективнішими, найвпливовішими. Потім переможці підписують угоду, реалізують проект і подають звіти.

За її словами, конкурс відбуватиметься в два етапи. Протягом першого етапу громадські організації мають надіслати власні ідеї та пропозиції у вигляді аплікаційної форми з копією свідоцтва про реєстрацію організації до 6 квітня цього року.

Під час другого етапу відбуватиметься підготовка власного проекту, на основі якого і буде прийнято кінцеве рішення про підтримку/відхилення з боку Міжнародного Фонду "Відродження". Дедлайн другого етапу ще не визначений.

Пріоритетами конкурсу є налагодження взаєморозуміння у громадах, співпраці між недержавними організаціями, органами державної влади, місцевого самоврядування, мас-медіа для підтримки реформ на місцевому рівні за участі Національної ради реформ.

Учасниками конкурсу можуть стати громадські організації, які зареєстровані та діють у Харківській, Сумській, Полтавській, Донецькій та Луганській областях.

Як повідомила Олена Розсказова, на сьогоднішній зустрічі презентували проект конкурсу. Офіційно конкурс оголосять протягом цього тижня.

конкурс, грант, Відродження, Розсказова

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.