ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

16:14 21.03


Полтавці завоювали два "срібла" чемпіонату країни з плавання

У Дніпропетровську завершився чемпіонат України з плавання серед чоловіків та жінок, який був ліцензійним відбором до Олімпійський ігор у Ріо-де-Жанейро. Двоє представників Полтавщини - з медалями.

Пловці Полтави завоювали дві срібні медалі на чемпіонаті України з плавання. При цьому Любомир Лемешко був близьким до звання чемпіона, однак у фінальному запливі на 100-метрівці батерфляєм полтавець фінішував із результатом 53.13 секунди, програвши 0.01 секунди новому чемпіону України Олексію Іванову з Києва (53.12 сек.).

Богдан Касьян став срібним призером серед чоловіків на 100-метрівці на спині з результатом у фінальному запливі - 57.35 сек.

У двох естафетах чоловіча збірна Полтавщини посідала шості місця: у комбінованій естафеті 4х100 метрів (Є.Кореньков, М.Сягайло, Б.Касьян, Є.Дубницький) - 4 хвилини 05.96 секунди та естафеті 4х200 метрів вільним стилем (Є.Смолянов, О.Менчинський, Є.Дубницький, П.Мотрій) - 8 хвилин 18.07 секунди.

А тим часом колишні вихованки плавальної школи Полтавщини на цьогорічному ліцензійному чемпіонаті України завоювали ще три медалі: полтавка Марія Лівер, яка нині мешкає у Дніпропетровську - дві золоті медалі у брасі на 100 і 200 метрів, а комсомольчанка Марина Надточій, яка цього разу вперше виступила за Запоріжжя - бронзову медаль на 100-метрівці брасом.

плавання, спорт, Касьян, Лемешко

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.