ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

10:11 22.03


Лубенці не проти їздити в маршрутці, в якої немає сидінь

У Лубнах пасажири почали захищати водія транспорту, в салоні якого були відсутні три сидіння. За його словами, крісла в ремонті. Але пасажири думають, що водій не винен.

На YouTube з'явилося відео лубенського громадського транспорту, що курсував маршрутом №3 "Автомаш - вул.Щорса" без трьох сидінь. Пасажири на такі умови не скаржились. Навпаки, вони почали захищати водія, коли автор відео висловив своє незадоволення щодо невідповідності транспорту технічним умовам:

А яка різниця, коли їх поставлять?.. Так а що, місць немає? При чому тут водій, чоловіче? Ідіть у міську раду, хай вони виділяють кошти. Він що, їх ставить (крісла – ред.), той водій? Ага, чи ж водій ставить? Є ж на це начальник. Він хоч би на бензин собі заробив.

На запитання, чому в салоні немає сидінь, водій відповів, що крісла порвалися, тому їх здали на ремонт. За словами водія, коли сидіння підшиють, то тоді й поставлять на місця.

На відео зафіксовано, що в салоні громадського транспорту на місці, де мало бути пасажирське крісло, поруч стояло два відра. Крім того, залізний каркас для сидінь слугував для пасажирів підставкою для ніг та місцем, куди можна покласти речі.

Відео опублікувала міська телекомпанія "Лубни".

Згідно з даними Лубенської міської ради, перевізником маршруту №3 "Автомаш – вул.Щорса" є ПП Волик Д.В.

Лубни, маршрутка, відео

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.