ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

12:01 22.03


Поруч із "Полтавагазом" мітингували проти встановлення лічильників. ФОТО

Поруч із ПАТ "Полтавагаз" на вулиці Козака близько двох сотень полтавців протестували проти встановлення загальнобудинкових лічильників газу замість індивідуальних. І перекрили вулицю. Фото Олега Журавльова.

Фото Олега Журавльова Фото Олега Журавльова Фото Олега Журавльова Фото Олега Журавльова Фото Олега Журавльова Фото Олега Журавльова Фото Олега Журавльова Фото Олега Журавльова Фото Олега Журавльова Фото Олега Журавльова Фото Олега Журавльова

У Полтаві поруч із будівлею ПАТ "Полтавагаз" відбувся мітинг проти встановлення загальнобудинкових лічильників на газ. Участь у ньому взяли близько двох сотень полтавців.

Ми не проти окремих лічильників у кожну квартиру, але при встановленні загальнобудинкових нас відверто притискатимуть. Чому ми маємо сплачувати за боржників?

- запитували протестувальники. Також вони перекрили рух вулицею Козака.

До пікетувальників вийшов керівник ПАТ "Полтавагаз" Ростислав Гринчак, який повідомив:

Роботи зі встановлення лічильників будуть зупинені гна місяць, ми проведемо роботу на рівні НКРЕКП у Києві із врегулювання конфлікту.

За інформацією "Полтавагаз", у місті має бути встановлено близько тисячі загальнобудинкових лічильників. Деякі з них уже установили, однак жителі окремих будинків не дозволили цього зробити. Їхня мотивація - за газ має сплачувати кожен окремо за себе.

Після розмови з керівником підприємства пікетувальники почали розходитися. Рух вулицею Козака відновлено. Організатори мітингу говорять, що це була попередждувальна акція.

пікет, мітинг, фото Полтавагаз, Гринчак, лічильники

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.