ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

15:08 22.03


Керівника "Полтава-Сервіс" будуть судити за хабар, який він нібито отримав за два місця на ринку

Керівник КП "Полтава-Сервіс" Віктор Передерій нібито отримав хабар у 1800 доларів США за дозвіл орендувати два торгових місця на ринку "Браїлки". Акт про це обласна прокуратура направила до Октябрського райсуду.

Прокуратура Полтавської області затвердила та направила до Октябрського районного суду Полтави для розгляду по суті обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно керівника комунального підприємства "Полтава-сервіс" Полтавської міської ради.

За інформацією прес-служби прокуратури, його підозрюють у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст.368 КК України (одержання службовою особою неправомірної вигоди, поєднане з вимаганням). Про це повідомив прокурор відділу процесуального керівництва при провадженні досудового розслідування територіальними органами поліції та підтримання державного обвинувачення прокуратури області Денис Бондарець.

Досудовим розслідуванням встановлено, що у серпні 2015 року посадовець отримав від одного з підприємців області 1800 доларів США за можливість укладення двох договорів оренди торгівельних місць на території комунального ринку "Браїлки",

- сказав прокурор.

хабар, Полтава-Сервіс, передерій, суд, прокуратура

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.