ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

15:36 22.03


Школи Полтавщини підуть на весняні канікули, коли самі захочуть

Школи Полтавської області самі вирішуватимуть, коли їхні учні підуть на весняні канікули. Подекуди в області школярі вже відпочивають, а в місті канікули почнуться з наступного тижня.

Школи Полтавщини вирішуватимуть, коли у їхніх учнів почнуться весняні канікули, в індивідуальному режимі. Про це повідомляє УНН-Центр з посиланням на головного спеціаліста відділу загальної середньої та професійно-технічної освіти Головного управління освіти і науки ОДА Полтавщини Сергія Закапка.

Проведення взимку карантину та обмежувальних заходів ніяк не вплинуло на графіки проведення весняних канікул для шкіл Полтавщини. Полтавські школи самостійно будуть вирішувати часові рамки проведення канікул і вийдуть на відпочинок за індивідуальним режимом. В деяких районах області вже розпочалися канікули з цього понеділка, 21 березня. Це навчальні заклади Гадяцького, Кобеляцького, Лубенського районів та міста Кременчук. У Великобагачанському районі канікули розпочнуться з завтрашнього дня, з 23 березня. У полтавських школах переважно початок весняних канікул буде з наступного тижня, з 28 березня. Є школи, які прийняли рішення про вихід на весняні канікули з квітня місяця. Як приклад, у Глобинському районі учні підуть на відпочинок з 1 числа,

- повідомив Закапко.

канікули, освіта, школа

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.