ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

16:06 22.03


Ксенія Безугла і Лаврентій Заркуа - дворазові чемпіони країни з армспорту

На чемпіонаті України з армспорту полтавка Ксенія Безугла завоювала дві золоті нагороди, Марина Левченко, Ліна Деменко, Лілія Занько - по одній, а серед чоловіків Лаврентій Заркуа став дворазовим чемпіоном.

У Харкові відбувся чемпіонат України з армспорту (боротьбі на руках), в якому блискуче виступили жінки Полтавщини. Полтавка Ксенія Безугла у ваговій категорії до 65 кг завоювала дві золоті медалі - вона перемогла всіх своїх суперниць в окремих першостях з боротьби як на лівій, так і на правій руці.

Також чемпіонками України стали полтавки: Марина Левченко (до 50 кг) - на лівій руці, Ліна Деменко (до 70 кг) - на лівій руці та Лілія Занько (понад 70 кг) - на правій руці. Серед чоловіків дворазовим чемпіоном країни у найважчій ваговій категорії - понад 110 кг (на лівій і правій руці) став полтавець майстер спорту Лаврентій Заркуа.

Загалом збірна Полтавщини у Харкові завоювала 18 медалей (сім золотих, вісім срібних, три бронзові) й посіла друге місце у командній першості, програвши лише одну нагороду збірній Харківської області - 19 медалей (вісім золотих, п'ять срібних, шість бронзових).

Заркуа, Безугла, армспорт, спорт

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.